Promovati fara emotii examenul din 2019 de acces la stagiu pentru auditor financiar!

Stiati ca CAFR nu mai organizeaza Examenul pentru auditor financiar? Aceasta atributie o are acum ASPAAS!


STICK-ul contine zeci de teste rezolvate, exact in genul celor care se vor da la examen, cu raspunsuri comentate de specialisti de top!


Stimate candidat,
 
 
Ca sa deveniti auditor financiar trebuie sa promovati examenul de competenta profesionala organizat de Autoritatea pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS). Se anunta modificari importante pentru urmatoarea sesiune a examenului.


Este un examen dur, cu subiecte din domeniile Audit financiar, Contabilitate, Fiscalitate, iar experienta anilor trecuti arata ca rata de promovabilitate este extrem de redusa, de doar 17% in medie! La ultima sesiune, din 49 de candidati au promovat doar 10!

 
Dvs. nu trebuie insa sa va ingrijorati!
 
Veti face cu siguranta parte din grupul select al celor promovati, gratie unui instrument de pregatire care si-a dovedit deja utilitatea in anii anteriori, anume STICK-ul Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare.
 

STICK-ul Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare face un lucru extrem de important pentru dvs.: va ofera rezolvarile testelor, impreuna cu comentariile unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta.

Retineti!
Rata mica de promovabilitate a examenului de auditor financiar are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. De-aceea este esential ca dvs. sa remediati aceasta lipsa.

Nu uitati!
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui act normativ si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile, dar situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari bine “gandite”, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.

Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta.

Iar vestea buna este ca STICK-ul Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.Tematica examenului de auditor financiar, sesiunea aprilie va fi structurata pe trei parti:
1. Audit financiar

2. Contabilitate
3. Fiscalitate

Nu uitati! CAFR nu mai organizeaza examenul de auditor financiar. Acum ASPAAS are aceasta atributie!

Ce spun cei care au folosit lucrarea
“Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare”?


"Cred ca rezolvarea de teste-grila este cea mai buna metoda de pregatire pentru examenul de auditor financiar. Cu cat rezolvi mai multe astfel de teste cu atat acumulezi mai multe informatii si, in plus, te familiarizezi si cu atmosfera de examen si scapi astfel de emotii.”
Traian Toth, consultant de afaceri, Oradea

“Foarte util este faptul ca raspunsurile corecte de pe STICK sunt insotite de temeiurile legale si de scurte comentarii. Asta te ajuta sa intelegi imediat de ce s-a optat pentru o anumita solutie, si nu pentru alta.”
Andrada Staniceanu, economist, Timisoara


Verificati-va cunostintele!
Exemple de intrebari date la examenele din anii trecuti


1. Cota de impozit pentru veniturile din jocuri de noroc obtinute de nerezidenti din Romania este:
    a. 1%;
    b. 16%;
    c. 16% aplicat la venitul brut din care s-a dedus suma de 600 lei;
    d. 50% in cazul in care nu exista Conventie de Evitare a Dublei impuneri incheiata de Romania cu statul de rezidenta al beneficiarului de venit.

2. Beneficiaza de deducere de baza la calculul impozitul pe venitul din salarii:
    a. salariatii care au mai multe locuri de munca si deducerea se acorda doar la locul de munca unde salariatul are functia de baza, pentru venituri brute mai mici sau egale cu 3.000 lei;
    b. salariatul care are un salariu de 5.000 lei;
    c. salariatii care nu au functia de baza la angajatorul respectiv;
    d. toti salariatii, indiferent de nivelul salariului.

3. O persoana impozabila care aplica regimul special de scutire pentru intreprinderi mici, nefiind inregistrata in scopuri de TVA:
    a. nu are dreptul de deducere a TVA;
    b. poate sa mentioneze TVA pentru facturile pe care le emite;
    c. are drept de deducere a TVA pentru achizitiile efectuate;
    d. este scutita cu drept de deducere pentru orice livrare pe care o face.

4. Ce se intelege prin evenimente ulterioare datei bilantului, in conditiile aplicarii Reglementarilor contabile conforme cu Directiva a patra a CEE, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr.1802/2014? Exemplificati prin prezentarea a 3 situatii.

5. Ce intelegeti prin modificarea politicilor contabile conform cerintelor IAS 8 "Politici contabile, modificari in estimarile contabile si erori"? Prezentati un exemplu din care sa reiasa modificarea unei politici contabile.

Sunt doar cateva exemple.

Un examen complet contine de obicei zeci de asemenea intreabari, cu subiecte din domenii foarte diverse:
• audit financiar
• audit intern
• contabilitate
• drept comercial
• drept fiscalImportant!
Iata ce avantaje aveti odata ce deveniti auditor financiar!


Ca auditor financiar, puteti desfasura activitati sensibile (si foarte bine platite) ca:

• audit financiar
• audit intern
• consultanta financiar-contabila si fiscala
• asigurarea managementului financiar-contabil
• pregatire profesionala de specialitate in domeniu
• expertiza contabila
• evaluare
• reorganizare judiciara si lichidare

Totodata, intrati intr-un grup de profesionisti extrem de bine vazuti, la curent cu toate trucurile domeniului financiar din Romania si capabili sa trateze de la egal la egal cu organele fiscale, organele judecatoresti, organele de cercetare penala etc.  

Capatati astfel o competenta, o credibilitate si un respect cu care putine profesii se pot lauda. 

Asigurati-va ca veti promova fara
emotii examenul!

Pentru asta e vital sa studiati cu atentie intrebarile si raspunsurile comentate de specialisti de top, prezentate pe
STICK-ul Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare.

 Comandati chiar acum!
Beneficiati de raspunsuri clare, temeiuri legale si comentarii care elimina orice ambiguitati!

Pret: 150 lei + 5% TVA
Format: STICK (USB)
Livrare: prin curier, la adresa indicata de dvs.
Plata
direct curierului, in momentul livrarii/ OP/ online cu card-ul
Garantie: 30 de zile. In acest interval puteti returna produsul, urmand sa primiti integral inapoi suma achitata. Cu maxima promptitudine.


Si, nu in ultimul rand, nu pierdeti din vedere urmatorul aspect!

Examenul de competenta profesionala pentru a deveni auditor financiar este costisitor, trebuie platita o taxa de 500 de lei!

Ca urmare, puteti privi achizitia STICK-ului prezentat ca pe o investitie care va garanteaza ca veti promova fara emotii acest examen si ca taxa consistenta achitata nu se transforma intr-o pierdere.

Va dorim mult succes!Cu stima,

Alexandra Caliman

Coordonator oferta
Divizia Fiscalitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton

 

Informatii practice

In vederea inscrierii la test, candidatii vor depune in perioada in care au loc inscrierile, urmatoarele documente:

• cerere-model
• copie a documentului de achitare a taxei de inscriere de 500 de lei (BCR, Sucursala Libertatii; IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001; ING Bank IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910 sau la casieria CAFR);
• copie legalizata dupa diploma de licenta;
• copie dupa cartea de munca (pentru probarea vechimii pana la 31 decembrie 2010). Suplimentar, se solicita si adeverinta din care sa reiasa clar ca experienta acumulata a fost in domeniul financiar-contabil (de ex.: daca in cartea de munca, functia este de “economist”, se va solicita si o adeverinta de la angajator in care sa se specifice ca in functia de “economist”, respectiva persoana a desfasurat activitati in domeniul financiar-contabil, functia de economist avand o arie larga de cuprindere: poate fi economist in marketing, in management, in industrie, etc.)
• adeverinta eliberata de angajator/fost angajator, conform modelului (pentru probarea vechimii incepand cu data de 01.01.2011)
• copie dupa actul de identitate;
• cazier judiciar in perioada de valabilitate;
• 2 fotografii tip buletin.

Inscrierile se fac numai personal sau prin delegat. Dosarele primite prin orice alta modalitate (posta, curier etc.) nu vor fi luate in considerare.

M.B.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna aprilie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Bifati produsele dorite:
Cantitate:
Persoanele care au comandat produsul Examen auditor financiar 2019. Teste de verificare - varianta pe stick (USB) au fost interesate si de:
Cantitate:
Cantitate:

Cos cumparaturi

Momentan, nu aveti produse adaugate in cos!
Finalizeaza comanda

Detalii livrare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Vezi detalii cos
Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.